Grönsaker

Grönsakskassar 2022

Vecka 34 börjar årets prenumeration på grönsaker, här kan du anmäla dig:

Grönsakskassen kostar 300kr/styck och levereras varannan vecka. Önskar du mycket grönsaker (motsvara leverans varje vecka), så går det bra att boka kassen och lägga till valfri belopp och ange vilka grönsaker du önskar att få för det beloppet (t.ex. +100kr: morötter, broccoli, betor, lök).

Nytt för i år är att du kan även prenumerera på veckans bukett. Den kostar i genomsitt 165kr, men det kan avvika lite beroende vilka blommor som finns tillgängliga i odlingen.

Betalning ske med swish i samband med leveransen och information om leveransen kommer skickas per mejl några dagar innnan leveransen.

gårdsbutik

Gårdsbutiken är öppet torsdagar 15-18, fredag och lördag 10-18.

I gårdsbutiken hittar du skördade grönsaker (självbetjäning) och blomstersjälvplock är öppet samma tider som gårdsbutiken. Sax och spann finns att låna. Blommorna vägs och betalas efter vikt (obs, styckpris på vissa utvalda blommor).

reko-ringar

När grönsaker och tiden räcker till erbjuder vi  REKO-kassar, styck-grönsaker och blombuketter på REKO-ringar i Lund, Kävlinge, Lomma, Bjärred-Borgeby, Landskrona med flera. Vårt utbud till REKO-ringar är begränsat då vi i första hand odlar till prenumeranter (se ovan).

restaurang, skolkök, förädling

Driver du en restaurang, skolkök eller ett förädlingsföretag och letar efter lokal odlade grönsaker med hög kvalité? Tvecka inte att höra av dig för ett samarbete!