Grönsaker

Prenumeration

Vi erbjuder prenumeration av grönsakskassar som antingen kan hämtas på gården eller levereras inom vårt närområde (Svalöv, Landskrona, Kävlinge, Lund) var eller varannan vecka. Grönsakskassen innehåller cirka 6 till 10 olika grönsaker beroende på säsong.

gårdsbutik

Förhoppningen för 2021 är att utveckla vår lilla grönsaksbod med självbetjäning till en liten gårdsbutik. Jag är tacksam för alla kunder som hittade till självbetjäningen 2020, men är också medveten om att det inte alltid var fint påfyllt med grönsaker och önskar det hade funnits mer tid att prata lite om grönsaker, odlingen och livet. Detta hoppas jag kunna ändra på i år genom att ha gårdsbutiken öppen en eftermiddag i veckan där jag dukar upp ett stort urval av grönsaker, kanske erbjuder någon enklare fika, och finns för lite snack. Självbetjäningen kommer vara öppen några dagar i veckan, men med ett något mindre utbud. Öppettider för gårdsbutik och självbetjäning kommer uppdateras i maj. 

reko-ringar

När grönsaker och tiden räcker till erbjuder vi  REKO-kassar, styck-grönsaker och blombuketter på REKO-ringar i Lund, Kävlinge, Lomma, Bjärred-Borgeby, Landskrona med flera. Vårt utbud till REKO-ringar är begränsat då vi i första hand odlar till prenumeranter (se ovan).

restaurang, skolkök, förädling

Driver du en restaurang, skolkök eller ett förädlingsföretag och letar efter lokal odlade grönsaker med hög kvalité? Tvecka inte att höra av dig för ett samarbete!